wendy website

Wendy Domen

Graag stel ik mezelf voor, mijn naam is Wendy Domen en ik ben gediplomeerd gewichts,- en voedingsconsulente. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daar geef ik verschillende groepslessen, dit doe ik met veel plezier en passie.

De interesse in voeding en wat voeding met je lichaam doet heeft mij ertoe aangezet de opleiding gewichts- en voedingsconsulente te volgen. Ik geloof niet in diƫten of dieetproducten. Ik geef eerlijke en doelgerichte adviezen waarmee je kunt afvallen en kunt blijven genieten van lekker eten. Ik sta voor gezond en toch normaal eten. Bewustwording en werken aan een nieuwe leefstijl! Ik bied ondersteuning op een manier die het beste bij jou past!

Neem contact met me op!

Het is tijd om voor je gezondheid te zorgen! Alles wat jij moet doen is een berichtje versturen via het formulier. Zie ik je binnenkort?

Begin jij dit jaar nog?